Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 08:00

Γιορτή Φιλίππου και χαντ-μπολ στην Πλατεία Δημαρχείου. Τιμήθηκαν οι νταμπλούχοι

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ατμόσφαιρα γιορτής το βράδυ της Πέμπτης για τη Βέροια, τους παίκτες και τους τεχνικούς της ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου. Αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα του συλλόγου, φίλοι, συγγενείς και οικογένειες των παικτών αλλά και κάποιοι  Βεροιωτών, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, για να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης από τον δήμο Βέροιας των πρωταθλητών Ελλάδος που έκαναν περήφανη την πόλη και όλη την Ημαθία, με την κατάκτηση του νταμπλ.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν με ξεχωριστό τρόπο οι Ρένα Μουταφίδου και Ανέστης Δομπρής, παλαίμαχοι της γυναικείας και ανδρικής ομάδας.

Αρχικά εμφανίστηκε η φωτογραφία από το 1977, που απεικόνιζε την πρώτη πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Φίλιππου, στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με τα κυριότερα στιγμιότυπα από τους τρεις τελικούς που έφεραν τον Φίλιππο στην κορυφή, ενώ κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των πρωταθλητών στην εξέδρα ο κόσμος δεν έπαψε να τους αποθεώνει. Κορυφαία στιγμή, η έλευση των κυπέλλων στα χέρια των Παπαδόπουλου, Μπαντή και Σανίκη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος  που είχε κοντά του και τους κ.κ Παπαδόπουλο Βασίλη, Σοφιανίδη Γιώργο, Σιδηρόπουλο Σάκη και Θεόφιλο Κορωνά, απέμεινε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της Ομάδας Δημήτρη Μπαντή, ενώ ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους συντελεστές της πολύ μεγάλης φετινής επιτυχίας. 

Διαβάστηκε 422 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ