Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 02:18

Επαγγελματίες της Μ. Αλεξάνδρου και Κωτουνίου προς Δήμο Βέροιας: Πότε θα τοποθετηθούν οι προβλεπόμενες από την ανάπλαση πινακίδες στάθμευσης;

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Έγγραφο διαμαρτυρίας υπογεγραμμένο από επτά κατστηματάρχες της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου και Κωτουνίου, κοινοποιήθηκε στην εφημερίδα και απευθύνεται στον Δήμο Βέροιας. Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για την μεγάλη καθυστέρηση, εκ μέρους του Δήμου, να διευθετήσει την τοποθέτηση πινακίδων στάθμευσης που προβλεπόταν από την ανάπλαση, όμως δεν υλοποιήθηκε ακόμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα για φορτοεκφόρτωση και ανεφοδιασμό των καταστημάτων τους. Αναρωτιούνται ποιος ευθύνεται γι’ αυτό και τι μέλλει γενέσθαι...

Συγκεκριμένα στην επιστολή προς τον Δήμο αναφέρουν τα εξής:

“Κύριοι

Στις 17/02/2016 με αριθ. πρωτοκόλλου 6141 καταθέσαμε αίτηση για τοποθέτηση πινακίδας σταθμεύσεως επαγγελματικών αυτοκινήτων για φορτοεκφόρτωση, σε χώρο που προβλεπόταν από την περίφημη ανάπλαση και κατασκευάστηκε ως τέτοιος.

Δεν είχατε τοποθετήσει την ανάλογη πινακίδα με το τέλος της ανάπλασης  διότι όπως μας ενημερώσατε αρμοδίως, δεν υπήρχαν πινακίδες.

Οταν ενημερωθήκαμε ότι “ήρθαν οι πινακίδες” μας υποδείξατε να κάνουμε αίτηση για να την τοποθετήσετε στο σημείο που εσείς προβλέψατε και κατασκευάσατε.

Μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατή η διευθέτηση του θέματος και ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να λειτουργούμε, πέρα των δέκα (10) επιχειρήσεων, χωρίς χώρο για την τροφοδοσία και παράδοση εμπορευμάτων για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ποιος είναι τελικά υπεύθυνος και τι προτίθεστε επιτέλους να κάνετε;”

Ακολουθούν οι υπογραφές τους.

 

Διαβάστηκε 655 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ