Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 14:37

Αυλαία τέλους για τη σχολή αστυφυλάκων. Ορκίστηκαν οι τελευταίοι 321 δόκιμοι.Video και πλούσιο φωτορεπορταζ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυλαία τέλους, μετά το πανεπιστημιακό τμήμα και για τη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας. Στις 11 το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας-απονομής πτυχίων στους τελευταίους 321 δόκιμους και νυν αστυφύλακες της 17ης εκπαιδευτικής σειράς (2011-13).

Της δοξολογίας προεξήρχε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νάουσας π. Ιωακείμ Δεσπότης, ενώ τα πτυχία στους νέους αστυφύλακες επέδωσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κ. Χονδρός Βάιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Μπαντουβάκης, οι βουλευτές κ.κ Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός,  ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και πρώην διοικητής της Σχολής κ. Κούγκας Διονύσης και ο νυν διοικητής  Αστυνόμος Α΄κ. Δεμερτζίδης Πέτρος.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από τους συγγενείς των νέων αστυνομικών αύλειο χώρο της Σχολής, παραβρέθηκαν επίσης ο  Υποδιοικητής της ΙΜΠ Ταξίαρχος κ. Τσακνής Ιωάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας κ. Γιάννης Γκαρνέτας, ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Μπούτσης,  ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Νάουσας Αντισυνταγματάρχης κ. Λιόντος Παναγιώτης,  εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας ,  και οι διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής.

Μετά το πέρας της τελετής δόθηκε δεξίωση στους επίσημους και τους συγγενείς των αστυφυλάκων, οι οποίοι θα λάβουν ΟΛΟΙ τους οργανικές θέσεις στην Αθήνα!

Διαβάστηκε 492 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;