Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 13:58

Τα... φίλια πυρά και οι παράπλευρες απώλειες του Σταύρου Γεωργιάδη προς τους ομοτράπεζους της συνέντευξης στη Χαρίεσσα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πέραν από τον δήμαρχο Νάουσας κ. Καραμπατζό τα πυρά του Επιλοχία (ΠΖ) και προέδρου της τοπικής κοινότητας Χαρίεσσας κ. Σταύρου Γεωργιάδη, έπεσαν ως... φίλια (αλλά όχι εξαιτίας λανθασμένων συντεταγμένων!) και προς τον τέως δήμαρχο Ανθεμίων κ. Σιδηρόπουλο ( κυρίως) όσο και στον τέως δήμαρχο Ειρηνούπολης.

"Σκοπός μας δεν είναι σήμερα να βάλουμε απέναντι τον δήμαρχο (σ.σ. Καραμπατζό). Δεν είμαστε αυτοί και εμείς, είμαστε όλοι ένα και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλό της περιοχής. Δεν απολογούμαι για τα 6.900 ευρώ του κ. Σιδηρόπουλου (ο κ. Γεωργιάδης εννοούσε την κατάτμηση όλου του τεχνικού προγράμματος στα Ανθέμια συγκεκριμένη περίοδο, σε έργα ύψους 6.900 ευρώ, τα οποία δινόταν με απευθείας ανάθεση), ούτε για τα χρέη και τις μηνύσεις που θα πάνε στον δήμο Νάουσας, ούτε για τα λάθη που έγιναν στην αποχέτευση της Ειρηνούπολης", είπε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Απαντώντας ο κ. Σιδηρόπουλος επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει μηνύσεις, τις οποίες μάλιστα προέτρεψε η δημοτική του αρχή. "Έχουν γίνει μηνύσεις. Πολλούς από αυτούς τους προτρέψαμε εμείς ως δημοτική αρχή. Δεν είχαμε τη δυνατότητα, λόγω της μειοψηφίας να περάσουμε κάποια πράγματα και να πληρώσουμε τους εργαζομένους που τα δικαιούνταν. Τα χρέη πλησιάζουν τις 350.000 ευρώ και αφορούν πληρωμές του επιδόματος των 170 ευρώ τον μήνα στους 11 υπαλλήλους, στα ΚΤΕΛ, στους εποχικούς των STAGE. Πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι διεκδικούν ανάλογο επίδομα στον δήμο της Νάουσας", είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι προέτρεψε και εργολάβο να κάνει μήνυση για έργο που δεν είχε πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο, λόγω της ίδιας μειοψηφικής τάσης, μετά από τις γνωστές αυτονομήσεις, της δημοτικής του αρχής.

"Ο κ. Αποστολίδης έκανε τα έργα και έπρεπε να πληρωθεί. Του είπαμε να κάνει μήνυση, αφού δεν μπορούσαμε να τα ψηφίσουμε. Οι άνθρωποι δούλεψαν και  έπρεπε να πάρουν τα λεφτά τους", κατέληξε ο τέως δήμαρχος των Ανθεμίων.

(Οι σχετικές δηλώσεις υπάρχουν στα τελευταία λεπτά του video που δημοσιεύσαμε από την συνέντευξη.)

Διαβάστηκε 1765 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις