Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 20:26

Γκόραν Στεβάνοβιτς: «Με 4-1-4-1 και έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον νέο προπονητή της παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ομάδας η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια, έναν παλιό μας γνώριμο από τη θητεία του ως παίκτης στη βασίλισσα του Βορρά. Τότε με προπονητή του τον Στέφανο Γαϊτάνο, που ήταν και ο εισηγητής της πρόσληψής του.

Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς φάνηκε ευχαριστημένος που ξαναβρίσκεται στη Βέροια και στην τεχνική ηγεσία της ‘βασίλισσας’. 

«Χαίρομαι που βρίσκομαι και πάλι στη Βέροια, όπου έχω πολλούς γνωστούς και φίλους. Τότε ήμουν ως παίκτης, ενώ τώρα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα ως προπονητής της ομάδας, που πρέπει να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Είχα μία συζήτηση με τον κ. Γαϊτάνο, τον παλιό προπονητή μου, για την ενίσχυση της ομάδας από έτοιμους και μικρούς παίκτες για να κάνουμε τη διαφορά. Θα χρειασθούμε τουλάχιστον 10 παίκτες και μετά την προετοιμασία θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Δεν αποκλείεται να πάρουμε παίκτες και από την αγορά της Σερβίας, όπου έχω κάτι στο νου μου...», είπε ο κ. Στεβάνοβιτς.

Απαντώντας σε ερώτηση του υπογράφοντος αναφέρθηκε στα τμήματα υποδομής, τα οποία θα τα παρακολουθεί προσωπικά, και μάλιστα πρότεινε οι ομάδες αυτές να παίζουν δυνατά παιχνίδια και με συμμετοχή σε τουρνουά στη Σερβία και Βουλγαρία. 

Σε άλλη ερώτηση για το σύστημα που θα παίζει η ομάδα, ο Γκόραν Στεβάνοβιτς τόνισε ότι θα ήθελε να παίξει το 4-1-4-1, ένα σύστημα πολύ επιθετικό, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τους παίκτες που θα πάρουμε άλλα και τους αντιπάλους που θα παίξουμε.

Επίσης ρωτήθηκε αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, και απάντησε ότι πράγματι γνωρίζει τόσο τις μεγάλες ομάδες αλλά και τη Βέροια που πέρσι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήταν αρκετά άτυχη .

Να σημειώσουμε ότι άμεσος συνεργάτης του Γκόραν Στεβάνοβιτς θα είναι ο συμπατριώτης του Μίλος Μπάσιτς.

Βασίλης Βόλκος

Διαβάστηκε 96 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Είστε ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι από την "καλλικρατική" θητεία της δημοτικής αρχής της Βέροιας;