Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 14:23

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας για τη μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Έδεσσας, με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας πραγματοποιείται στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου με θέματα που αφορούν την μεταφορά των απορριμμάτων του δήμου στον ΧΥΤΑ Έδεσσας, μετά την ΚΥΑ 22158/2426  που υπογράφηκε στις 24 Μαίου για την υποχρεωτική μεταφορά και διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Νάουσας στον Χ.Υ.Τ.Α. 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Πέλλας (Έδεσσας). Πρώτο εκ των θεμάτων της ατζέντας είναι η αύξηση των τελών καθαριότητας, μετά από αυτή την εξέλιξη! Τα θέματα της συνεδρίασης καθορίστηκαν ως εξής από τον πρόεδρο του σώματος κ. Γιάννη Γκαρνέτα. 

 

Θέμα1Αναπροσαρμογή ή μη ανταποδοτικών τελών καθαριότητας λόγω μεταφοράς απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Έδεσσας.

Θέμα2Τροποποίηση ή μη Προϋπολογισμού έτους 2013.

Θέμα3Έγκριση ή μη διενέργειας διαγωνισμού για την: «Παροχή υπηρεσιών για τη μεταφορά των απορριμμάτων σε Χ.Υ.Τ.Α. όμορου Δήμου».

Θέμα4Έγκριση ή μη σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, ΕΣΔΑ Ν. Ημαθίας και Συνδέσμου Διαδημοτικής Συνεργασίας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Πέλλας.

Θέμα5Πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για κατεπείγουσες ανάγκες

 

Διαβάστηκε 143 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Είστε ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι από την "καλλικρατική" θητεία της δημοτικής αρχής της Βέροιας;