Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 10:25

Ίλια vs Tάσου. Περί ...τσαπιών, φωτογραφιών, απουσιών και περιβαλλοντικών δράσεων ο καυγάς, μετ΄ενάρξεως της προεκλογικής περιόδου!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένταση υπήρξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας όταν η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ίλια Ιωσηφίδου κατηγόρησε τον κ. Καραμπατζό για επικοινωνιακό θέατρο, αναφορικά με τις επιχειρούμενες περιβαλλοντικές δράσεις του δήμου. "Δεν είναι περιβαλλοντική δράση να βγαίνετε φωτογραφίες με τσαπιά και να είναι ανοικτός ο σκουπιδότοπος" είπε η Ίλια. "Μια φορά δεν εμφανίστηκε η κ. Ιωσηφίδου στις περιβαλλοντικές δράσεις, έστω για φωτογραφία. Απαξιώνει τους φορείς που προσφέρουν εθελοντικά στον τόπο. Φτάνει πια η κριτική, εκτός και αν μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο. Εδώ θα είμαστε πάλι και το έργος μας θα κρίνει ο κόσμος" της...επέστρεψε τα πυρά ο δήμαρχος.

Προφανώς η προεκλογική περίοδος άνοιξε και σύντομα θα ...πληθαίνουν οι εμφανίσεις και οι φωτογραφίες ΌΛΩΝ των υποψηφίων δημάρχων, μαζί τους υποψήφιους συμβούλους τους και από την  μετεκλογική ξηρασία εμφανίσεων θα φτάσουμε στην εποχή των... μπουλουκιών!

 

Διαβάστηκε 267 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με το σχεδίου του κ. Σαμαρά για την κατάργηση της ΕΡΤ;