ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 14:46

Βασίλης Δημητριάδης. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους ΄Ενεργούς Πολίτες για τον δήμο Βέροιας-Ανατροπή Τώρα΄ του Νίκου Μπέκη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Λοιπόν παίδες! Αυτό ήταν! Τέρμα τα ψέματα.

 

Θέλει τόλμη και γερή καρδιά να εκθέτεις τον εαυτό σου δημοσίως και να θέτεις στην κρίση των συμπολιτών σου τη μέχρι σήμερα πορεία της ζωής σου, ιδιαίτερα σε μία εποχή, που δεκάδες φερέφωνα στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές διά των τοπικών αρχών που διέφθειραν και διέλυσαν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Από σήμερα, είμαι και επισήμως υποψήφιος με τους «Ενεργούς Πολίτες για το Δήμο Βέροιας. Ανατροπή Τώρα!» με επικεφαλής το Νίκο Μπέκη (Φιλόλογο Καθηγητή), δίχως φανφαρισμούς, κομπασμούς και κυρίως βαρύγδουπα λόγια.

Μοναδικός γνώμονας για την επιλογή μου ήταν το κυρίαρχο πολιτικό μήνυμα που έχουν οι δημοτικές εκλογές. Δεν μπορώ, σε καμία περίπτωση, να συστρατευτώ με όλους αυτούς που στήριξαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα κτηνώδη μέτρα εις βάρος όλων των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν συγγενείς και «φίλοι».

Υπάρχουν μόνο εκείνοι που κάνουν κομμάτι της ψυχής τους την προσφορά και τον αγώνα υπέρ του λαού και εκείνοι που με αριβιστική δράση εξυπηρετούν ιδιοτελείς και ημετέρους σκοπούς.

Δεν υπάρχουν συγγενείς και «φίλοι».

Υπάρχουν μόνο εκείνοι που έστησαν, στήνουν και θα στήνουν ισχυρό το ανάστημά τους έναντι της γενοκτονίας που διαπράττεται καθημερινά με το βιασμό των συνειδήσεων και της εξαθλίωσης των ανθρώπων και εκείνοι που στήριξαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη γενοκτονία των μνημονίων και των νεοφιλελεύθερων οικονομικών πολιτικών υπέρ των πλουσίων και μόνο.

Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορώ να μείνω απαθής. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ανέχομαι να διοικούν εκείνοι, που με οδήγησαν σε τούτη την κατάσταση. Εύχομαι κι ελπίζω να το συνειδητοποιήσουν και όλοι οι συνδημότες της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν συγγενείς και «φίλοι»!

 

Βασίλης Δημητριάδης

Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος (Δημοτικής Ενότητας Βέροιας)

 

«Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας. Ανατροπή Τώρα!»

Διαβάστηκε 2316 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ